Podd #21 – Arlandakaos & nyttiga tips för dig som köar

Det är 2022 års följetong och Arlandas köer verkar inte direkt se vägs ände. ”Det kommer att bli en jobbig sommar” är citat vi fått höra upprepade gånger och folk anländer till flygplatsen i så god tid att Swedavia både fått stänga terminaler och faktiskt hindra folk från att komma in. Även om det här till stor del beror på misskötsel från ägare och myndigheter sida så har ju faktiskt även resenärerna ett ansvar. Har man köat i så lite som en kvart till säkerhetskontrollen så borde man inte behöva stå som ett fån och undra vad som pågår när man väl kommer fram till bandet.

I veckans podd rantar jag loss men framförallt så ger jag fem väldigt bra tips kring hur vi resenärer kan bidra till en bättre kömiljö och smidigare säkerhetskontroll. Jag menar, varför göra saker värre än de redan är?

LÄS INLÄGGET | Arlandas kaos och resenärerna är (en del av) problemet

Lyssna på avsnittet

Lyssna på avsnittet i spelaren här under, även om det bästa är att börja prenumerera på podden. Det gör du till exempel i Spotify, Apple PodcastsGoogle PodcastsPodbean och TuneIn. Fördelen med en prenumeration (som givetvis är gratis) är att du får aviseringar varje gång ett nytt avsnitt släpps. Har du funderingar eller feedback? Skicka ett mejl eller lämna en kommentar här under.

Trevlig lyssning!

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.