Podd #20 – Tipsen för dig som vill springa Jämtlandstriangeln

En gråmulen förmiddag i september ger jag mig ut på en löprunda som ett drygt dygn senare ska få mig att krampa i båda vaderna, skicka längtansfulla blickar mot en lång, varm dusch och sukta efter en ordentlig middag. Däremellan har det varit både högt och lågt, bokstavligt talat, eftersom jag upplevt en av Sveriges mest populära vandringsleder – fast i löparskorna. I veckans avsnitt av podden tar jag er med ut på en löptur längs den 47 kilometer långa Jämtlandstriangeln.

BLOGG | Läs inlägget om att springa Jämtlandstriangeln

Lyssna på avsnittet

Avsnittet kan du lyssna på i spelaren här under. Men, det bästa är så klart att börja prenumerera. Du hittar den dels i Spotify men om du hellre kör poddapp kan du kolla i Apple PodcastsGoogle PodcastsPodbean och TuneIn. Sök på Flying Dryden så hittar du rätt. Fördelen med en prenumeration (som givetvis är gratis) är att du får aviseringar varje gång ett nytt avsnitt släpps. Har du funderingar eller feedback? Skicka ett mejl eller lämna en kommentar här under.

Trevlig lyssning!

Snapshots från fjällöpningen

Daniel Rydén
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, det är kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser. Letar du efter något speciellt, använd sökfunktionen högst upp. Mycket nöje!

Mer på samma ämne

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.