Podd #23 – Vanligaste frågorna (och mina svar) om att bestiga Galdhöpiggen

Juli betyder högsäsong för vandringar! En av de som Maria och jag gjort på senare år är toppbestigningen av Galdhöpiggen, vilket inte bara är Norges högsta berg utan hela norra Europas högsta. 2469 meter över havet kan det stoltsera med och turen kan både göras på egen hand på runt åtta timmar eller med guide över en glaciär.

Min guide med dussintalet tips för att bestiga Galdhöpiggen är hör till bloggens mest lästa och titt som tätt ramlar det in kommentarer och frågor. Jag har ju dessutom gjort poddavsnitt av guiden och har ni inte lyssnat på det så rekommenderar jag avsnitt nummer 5. Hur som haver. I veckans poddavsnitt går jag igenom kommentarsfältet och besvarar merparten av frågorna som dykt upp, allt för er som inte orkar ta er igenom 60-talet kommentarer och svar.

Lyssna på avsnittet

Antingen lyssnar du i spelaren här under men det bästa är så klart att börja prenumerera på podden. Det kan du göra i till exempel SpotifyApple PodcastsGoogle PodcastsPodbean och TuneIn. Fördelen, förutom att det är helt gratis, är att du får aviseringar varje gång ett nytt avsnitt släpps. Har du funderingar eller feedback? Mejla mig idag eller i morgon, alternativt lämna en kommentar här under.

Trevlig lyssning!

Snapshots från Galdhöpiggen

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.