Vlogg: Det här är nya Viking Glory – dagstur till Stockholm

I juni fick jag äntligen möjlighet att åka med Viking Lines nya stolthet Viking Glory som sjösattes i mars 2022. Jag har så klart redan bloggat om upplevelsen (kolla här – massor av bilder!) men nu är även min Youtube-kanal uppdaterad med en vlogg. Scrolla längst ner i inlägget så hittar ni den.

Viking Glory är just nu Östersjöns största fartyg i reguljärtrafik och är inte bara flera hundra filmeter längre än Viking Grace utan har även satt en hel ny standard för vad som kan förväntas av en kryssning på mellan Sverige och Finland. Förutom shopping, festligheter, bastu, spa och en roterande dold restaurang högst upp i fören så drivs fartyget med flytande LNG och jag upplevde det som oerhört tyst där vi gled fram i Stockholms och Ålands vackra skärgårdar.

Youtube-kanalen förresten. Prenumererar du inte redan på den så gör gärna det. Följ bara länken här under så ramlar du in på rätt ställe. Där publicerar jag med ojämna mellanrum reserapporter från både tåg, flyg och båtresor. Filmerna är också ganska korta, kring behagliga 5-8 minuter.

I vilket fall. Första intrycken av Viking Glory var det ju faktiskt vi pratade om. Här under hittar du filmen!

FLYINGDRYDEN PÅ YOUTUBE | Klicka här för ett prenumerera!

Daniel Rydén
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, det är kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser. Letar du efter något speciellt, använd sökfunktionen högst upp. Mycket nöje!

Mer på samma ämne

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.