Vlogg: Genève till Kastrup med SAS

I juni gjorde jag en liten egotripp ner till Schweiz. Det var inte konstigare än en stunds egentid och nya upptäckter i ett ganska kompakt format. Först tog jag mig ner till Zürich och upptäckte en oväntat vacker stad under ett drygt dygn. Sedan blev det en väldigt vacker tågresa ner till Genève innan jag dagen därpå tog mig hem via Kastrup och (en natt på) Arlanda (på grund av försening).

Så, vad gör man av det här då? En liten reserapport så klart om benet mellan GVA och CPH.

Jag började med SWISS Senator Lounge på GVA innan jag ett par timmar försenad satte mig på EI-FPW och lyfte mot Köpenhamn. Loungen har jag skrivit om på bloggen, vilket ni kan läsa om här. Flygresan till Kastrup gick i fantastiskt fint väder. Vi lyfte söderut och gjorde sedan en u-sväng och satte kurs norrut. Över Genèvesjön, längs med dramatiska alper (inklusive Mt Blanc!) och upp över Moutreux. Även flygplatsen i Zürich passerades under oss. Sedan har även jag gjort en u-sväng. Fast om CRJ 900-modellen. För några år sedan höll jag den högt men nu tycker jag mest att den känns… tja, trång och tråkig.

Ett litet lifehack

Förresten. Låt mig bjuda på ett i-landsmässigt lifehack om ni hamnar på GVA. Flygplatsen ligger väldigt nära franska gränsen så tappar ni flygplatsens wifi är det bara att leta upp fransk mobiltäckning. Då kan ni surfa med fri roaming vilket Schweiz alltså inte erbjuder oss svenskar. Det nyttjades kan jag säga, eftersom att vi blev sittandes i planet i över en timme innan vi fick lov att lyfta mot Kastrup…

En liten rapport i vloggform blev det som sagt. Ni hittar den antingen på min Youtube-kanal men även här under om ni klickar på spelaknappen. Har ni missat att prenumerera på kanalen så är det alltid möjligt att börja göra det. Följ länken här under bara så kommer ni rätt.

FLYING DRYDEN PÅ YOUTUBE | Klicka här för ett prenumerera!

Daniel Rydén
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, det är kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser. Letar du efter något speciellt, använd sökfunktionen högst upp. Mycket nöje!

Mer på samma ämne

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.