Med en rejäl krasch rakt in i helgen

Den här veckan fick onekligen några spännande vändningar längs vägen. De höga topparna var så klart fint umgänge, standup, sommarvärme och ett stort event på jobbet som äntligen ägde rum. Dipparna? Några oväntat dåliga nätters sömn, hemsk luftkonditionering och den efterföljande krassligheten som ett brev på posten.

Som ett brev på posten” förresten. Fungerar den metaforen verkligen fortfarande eller har vi något annat och bättre alternativ? Let me veta!

Hur som helst. Jag öppnade och stängde arbetsveckan i Stockholm. Måndagens fakirflyg, det vill säga veckans första avgång vid 06:30, är precis så ospännande som det låter för oss som föredrar sena kvällar framför tidiga mornar. Ner kom jag i vilket fall och körde på med både workshop för uppstartat projekt och en afterwork med Anna, som fixat biljetter till tv-inspelad standup i city på kvällen. Riktigt kul och även premiär för mig att vara med på en TV-inspelning av den här typen. Kommer på SVT i höst-ish.

Tränar gör jag ju också, allra helst på resande fot för att dels hålla igång men också för att inte bara röva bort tiden på ett hotellrum. Gym och löpning fick det bli där jag varvade HittaUt-löpning på Gärdet och en morgonjogg i city med gymövningar i hotellkällaren av olika slag. Bra skit det där.

Knät förresten (jag vet, du undrade inte ens). I veckan som kommer har jag äntligen en tid för en tredje-fjärde undersökning. Lär väl återkomma om den saken…

Annars har veckan präglats av nätter med ovanligt dålig sömn. I mitt fall är det här ett sällsynt fenomen, oavsett jag sover hemma eller borta. Tajmingen var ju också ganska sämst med tanke på de intensiva arbetsdagar som stod på schemat. Släng på en horribel luftkonditionering på konferenshotellet vi hängde på så kan man ju räkna ut med arslet vad som väntar sen.

Halsont. Snuva. Trötthet. Tendenser mot att däcka.

I fredags landade jag så hemma på Frösön, mer eller mindre utslagen vilket senare skulle visa sig vara feber på den högre skalan (med mina mått mätt). Lördagen som följde kan eventuellt ha varit den mest passiva dagen sen… ja, jag vet inte när. Ryggläge på balkongen, i soffan, på sängen, på balkongen igen. Å andra sidan kanske det som behövdes men inte riktigt den återhämtningen jag tänkte mig…

…inför den stundande veckan som också bjuder på tempo och bortajobb. Jaja, febern är borta och kroppen mår bättre så tre dagar till klarar jag av. Sedan blir det hemmajobb hela vägen fram till sensemestern. Det ska, även om jag gillar mitt jobb och dess upplägg, bli riktigt skönt.

4 KOMMENTARER

  1. Som ett mail i inkorgen? Som ett pling i mobilen?

    Hoppas du kan börja springa snart igen så slipper du bli krasslig!

    Är på dag sju i runstreak 2!

    Vad såg ni för ståupp förresten?

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.