Vlogg: Kilimanjaro fly-past och världens bästa utsikt

Det finns en liten grej kvar att rapportera kring från Kilimanjaro-resan. Eller ja, det finns nog kanske fler detaljer och då får de komma med tiden, men just nu tänker jag på hemresan vi gjorde. Flygresan vi slog oss ner på efter åtta-nio dagar på berget, i djungeln, på de dammiga sluttningarna, efter toppnattens mörker och våra utmattade hjärnor på toppen av Kibo, knappt sextusen meter ovanför havsytan.

Flygresans rutt från JRO, Kilimanjaro International Airport, kom lite som en gudabenådad avskedsgåva. Där satt vi med våra fönsterplatser och blickade ut över Shira-platån och Kibos mäktiga krater som stack upp bland molnen. Där uppe hade vi själva stått bara några dagar tidigare och nu kunde vi på bästa möjliga sätt vinka hejdå till det här äventyret.

Världsklass.

Rutten vi tog ut från JRO? Den här.

JRO-ADD ET814 October 17 2022 ET-ATK

Det finns en vlogg!

Det har nu blivit en vlogg om det här, eller kanske mer som en klassisk tripreport. Förutom själva högtidsstunden med Kibo så visar jag också Twiga Lounge by Asipre (blogg här) och lite om hur det är att flyga i ekonomiklass på en 787:a med Ethiopian Airlines. Antingen klickar ni in på Youtube-kanalen och kollar där eller så tittar nu direkt här under. Hur man prenumererar på min kanal? Genom att följa den här länken så klart!

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.