Veckan

Ännu en vecka som bjudit på träning, jobbresor och en osannolikt gnistrande helg i Funäsdalen. Men vi tar det från början va?

Minnesstund och #suicidezero

Jag inledde veckan med en tung minnesstund på Söder. Tal, tårar och tankar. Det känns fortfarande märkligt och givetvis finns tankarna på Suicide Zero.

Mer puls åt folket!

Jag vill ha puls! Mer puls! Ännu mer puls! Det är nog det jag saknat mest efter knäoperationen och även om jag tränar varje dag så har de där högpulspassen inte riktigt kommit tillbaka. Men det är dags nu. I veckan körde jag ett par svettiga timmar med stakmaskin, cykel och styrkepass och i veckan som kommer blir det ännu fler, allra helst när jag tänker göra återkomst på HIIT-passen.

Knät annars? Ja det är bättre så klart och jag kör min tråkiga rehab. Sakta men säkert går det framåt. Vasaloppstvivlet har fortsatt och egentligen vill jag mest ut och springa.

Live-podden från Travel News Market

För ett par veckor sedan ägde Travel News Market rum i Stockholm, en B2B-resemässa kan man väl kalla det? Jag var där 2017 men sedan dess har det tajmat dåligt med övriga livet. Ingen stor sorg för det, förutom att man missar möjligheten att hänga med lite bloggvänner då så klart.

Hur som helst. Travel News livepoddade från mässan, ”Vad händer med flyget 2024?”, med intressanta branschpersoner från både SAS, Norwegian, BRA, Swedavia och så vidare. Klart spännande, så jag rattade in avsnittet i mobilen på vägen hem från jobbet i veckan.

Och vilket haveri. Här bjuder man in till det som skulle kunna bli en spännande paneldiskussion men man har inte ens brytt sig om att läsa på kring ämnet. Det ställs frågor på halvvolley men svaren man får känns helt oviktiga. Man vet inte namnen på de som är på scenen. Man avbryter deltagarna. Allt genomsyras av okunnighet, nonchalans och ibland ren oförskämdhet.

Jag slutade lyssna efter en kvart. Och tro mig, det är ganska ovanligt.

Funäsdalen, grabbhelg och gnistrande vinter

I onsdags åkte Maria och jag till Funäsdalen och jobbade på distans plus att vi fixade en del i lägenheten. När Maria sedan åkte hem på fredagen blev jag kvar och tog på kvällen emot mina grabbar som kört hela vägen från Vänersborg. På agendan? Inget mer än en go och skön grabbhelg med skitsnack, brädspel, eventuellt lite alkohol, nakenbad i snön följt av 85°C i bastun. Vi tog också en sväng till Bruksvallarna och Ramundberget och allt var så där gnistrande vackert med tjugo minusgrader och en härligt blå himmel.

En succéhelg kort och gott och så himla fint att både träffa vänner man inte ser allt för ofta men också så lyckosamt att kunna visa upp Härjedalens vackra vintersida. Redan i november.

Det här är lätt det bästa novembervädret som hänt på flera år. Och visst, det ser ju riktigt härligt ut när man ser vänners bilder från bland annat Patagonien och Bangkok. Men. Just nu, när det är tjugotalet minusgrader ute, blå himmel och snön under skorna knarrar sådär gött, så har jag faktiskt ingen bort-längtan alls.

Ja, bilderna är under får tala för sig själva och med det sagt så rundar jag av både det här inlägget och veckan. I morgon kör vi nya tag!

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.