No rush, vi tar det i mars

Har vi äntligen landat lite nu? De senaste veckorna har nämligen varit galna. Ja, jag vet. Jag tycker inte om när folk skryter över att de har så mycket att göra att de inte hinner med något annat. Så är ju inte riktigt fallet för oss. Vi har ju på något sätt ändå valt det vi gör med till exempel träningen, bloggandet, Funäsdalen och att resa när vi känner för det. Plus våra jobb så klart.

But still.

Fast kanske var helgen som gick starten på något nytt. Eller halvnytt. Förra veckan drog vi till Villa Viste, eldade in kaminen och överlät den sedan till våra första okända gäster, som hyr lägenheten via förmedlingen i byn som vi anlitat. Nu är den så klar den kan vara och det känns lite som att ryggsäcken vi kånkat runt på i typ ett år blev aningens lättare. Nu kan vi faktiskt inte vara där på ett par veckor, vilket på något motsägelsefullt sätt känns ganska nice, och när vi väl är där så kan vi faktiskt njuta lite också och inte enbart fokusera på massa fix.

Vårt motto har i år annars varit ”Vi tar det i mars!” när det dykt upp något som inte behövt fokus rent panikartat. Städa ur ett förråd? Vi tar det i mars. Rensa garderoben? Vi tar det i mars. Sälja prylar som inte används? Mars. Vårvinternjut? Definitivt mars!

Nu låter det ju i och för sig som att mars kommer bli en sjukt tråkig månad med städande och annat men riktigt så illa blir det nog inte. Det handlar nog mer om att komma ifatt. Att få tillbaka lite rutiner. Gå till jobb, träna och må bra. Kanske till och med åka till Funäsdalen när lägenheten väl blir ledig (vilket den blir i mars) men i syftet att till hundra procent njuta. Inte primärt för att fixa. Till och med kanske i en bil som inte är lastad från golv till tak. Ibland låter det som en utopi men jag tror faktiskt att det kan bli verklighet.

Men ja, det får vi väl se. För även det tar vi i mars.

Långfärdsskridskor på Medvinden - Vinterparken i Östersund - Dryden & Maria
Långfärdsskridskor på Medvinden

2 KOMMENTARER

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.