Veckan – från Skåne till Jämtlands ljusa (golf)nätter

Ja men då kan vi väl nästan skriva vecka 23 till handlingarna. Vad hände då? Vi kör en snabb recap.

Jag inledde veckan i med två dygn i Malmö. Vårens stora projekt på jobbet närmar sig leverans och det är massor att göra samtidigt som det är hysteriskt roligt att jobba. Att däremot ta fakirflyget två gånger på tre dagar och däremellan kötta fullt på jobbet sätter dock sina spår och jag var nog mer sovande än vaken i onsdags när jag kom hem. Ja, i torsdags också för den delen.

Nationaldagen blev en stillsam tillställning. Det blev mest en runda på stan, en spontan belastning av klädkontot och lite halvmeckigt väder. I fredags hade väder och ting däremot ordnat upp sig så efter några timmars jobb stack vi på lunchträning. Backträning i Ladängen under blå himmel är i princip alltid jobbigt roligt. Det följdes av fortsatt jobb och sedan en after work i form av ytterligare några vändor i samma skidbacke. Dubbelt upp med andra ord. Jag är väldigt pepp på att springa i backar just nu, av högst oklar anledning.

Golfpremiär hann vi också med i fredags. Verkar ha varit en väldigt effektiv dag när jag tittar tillbaka. I Jämtland öppnar ju många golfbanor upp ganska sent (som sagt, vi är i juni och skåningarna har spelat golf sen förra sommaren) men med fördelen att vi den här månaden kan spela i princip dygnet runt tack vare att det alltid är ljust. Vi slog ut vid 20-tiden på Sveriges vackraste öppningshål. Just saying.

Nio hål körde vi. Gick oväntat bra. Hybrisen lär komma som ett oönskat mejl i inkorgen. Det gjorde också haglet precis när vi skulle gå in på green på nione. ”Minigolfbollar!” som Resfredag svarade på min story jag la ut på Instagram. Väldigt träffande.

Lördagen bjöd på en liten roadtrip bort mot östra Jämtland där vi hittade fram till en osteria följt av ett besök på Sveriges bästa glassbar (sägs det). Det kommer blogg om det här i veckan men kort kan jag väl säga att vi verkligen gillar att hitta såna här småställen långt ut i ödemarkerna.

Idag hade jag bokat en ny golfrunda. Det blev inget med det. Väderprognosernas ”skurar” var mer ett konstant ihållande regn från tidig morgon till… ja, resten av dagen. Däremot hann jag gå och rösta i EU-valet. Ni kan vara lugna. Jag röstade rätt.

Ja, sedan blev det lite blogg men också jobb i det där projektet jag pratade om i början av inlägget. Jag är egentligen inget fan av att jobba helg men dels ser jag ljuset i tunneln och så var Maria på demokratijobb (hon har jobbat vallokal idag!) så då passade jag på att köra till ljudet av filmmusik och regnets smatter mot balkongfönstren. Fint så.

Hur var er vecka?

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.