att resa

Känslan av nöjdhet och smutsighet

Allt går att köpa. Idag köptes jag. Fulknepet gick hem och jag kände mig...

När ska jag slippa bli straffad?

I mina jeans har jag två fickor framtill. I den ena har jag iPhonen...

Pre-roadtrip: vecka 8

Det är snart dags, avfärd mot långhelg närmar sig och jag en hel drös...

Det är något speciellt

All reklam är inte av ondo och jag gillar skarpt vackra och välregisserade reklamfilmer....

Dags att kamma sig

Dags att shape up. Efter den bedrövligt bedrövliga starten på veckan så kan det...

Något riktigt hett på spåren

Ärr. Ooo. Aaa. Dee. Tee. Ärr. Iii. Pee. Äss. Roadtrips. Dryden älskar roadtrip. Roadtrips...

För pengarna man inte bränner

Jag försöker resonera med mig själv. Till och från går det bra, till och...

En följetong via München

Arlanda till Manchester, 3300 spänn med SAS. Arlanda till Manchester, via München - 2900 spänn...

Fem veckor senare

Jag stack ner på jobbets gym i källaren i tisdags, för första gången ett...

Living on the edge

Jag tar ingen semester. Den dumpas och jag kommer högst sannolikt att jobba hela...

HD fast Triumph

Nu ligger cykelfilmen, där jag och Anders cruisar genom det olidligt hippa Västra Tunhem,...

Jeans är rock’n’roll

Jag satt och muppade i sedvanlig ordning när jag plötsligt får ett meddelande. - Vad...

Livet i resväskan

Livet i resväskan fortsätter några dagar till med mycket av det bästa, men verkligheten...

Från hundra till nästan noll

Jag har ännu en dag återigen doktorerat i konsten att suga ett iPhone-batteri från...

Finskor på fötterna

Jag var tillbaka. I förarsätet. Där jag suttit så många gånger och där jag...

När september anländer…

...blir det big happening weekend. Först premiärvisas faceliften så jag tänkte dra bort till...

Sista kommuniststaden?

Alltså, det är lika bra att klargöra det på direkten. Östersund är en fantastisk stad och det finns många skäl till varför jag inte flyttat härifrån. "Jag hatar att flytta" är förvisso ett av argumenten men som sagt, det finns fler skäl. Faktiskt. Men så finns det ju de där små betydelsefulla (eller betydelselösa, beroende på hur man väljer att ta ställning i frågan) sakerna som man bara irriterar sig på...

20 mils minutprecision

Dåså, då var man återigen på hemmaplan efter nattens långa roadtrip på lite drygt 70 mil. Exakt klockan 04:00 rullade vi ut från Statoil i Sveg med målet att nå Östersund klockan sex.

In the republic…

...of Jämtland! 03:32 passerade vi läns- och tillika kommungränsen för Jämtlands län och Härjedalens kommun. Vi mottogs helt utan folkets jubel, en osynlig röd matta och segeryra med champange och efterfest som förmodligen pågår någon helt annanstans.

Hört i höstvädret

Mac bjöd på den men tyvärr var jag inte vaken nog att uppfatta den direkt. Hur som helst, nu är det förevigat.

Dimljus och måsskit

Jag blev stannad av polisen i en rutinkontroll tidigare idag, vid den klassiska informationsskylten i södra Vänersborg. Han tyckte att jag låg aningen för nära framförvarande bil och det hade han givetvis en poäng i (shame on me). Sedan poängterade han att jag körde med dimljusen påslagna...

Miljöstaden? Eller inte…

Efter ett riktigt skönt träningspass så bestämde sig jag och Mac för att tillslut se den där filmen vi hört en del om och som vi blev tipsade om för ett år sedan. "Fear and loathing in Lasvegas":http://www.imdb.com/title/tt0120669/ , med bland annat Johnny Depp.

Hela Sverige under mig

I fredags hände det som inte fick hända och sent på lördagskvällen var så upptäckte jag också detta av en ren slump. Att planera en resa åt ett håll är lätt. Att genomföra samma resa när man bokat biljetter andra hållet blir lite svårare...

Så var maj nästan över

Här var det nästan en månad sedan jag skrev och även lovade en ny dryden.se. Det har hänt massor sedan dess (jag har blivit ett år äldre exmepelvis), kanske dock inte med sidan tyvärr men jodå, jag försöker lösa lite småknutar för att få upp lite nya saker framöver. Tidsschema? Inget.

Tjugofjärde i tolfte

Det är en lång gäspning som jag inleder julaftonens första minut med, för jag är nämligen brutalt trött just nu. Efter att ha åkt lite drygt 70 mil natten mot "dan före dan" så var det rätt gott om brist på ordentlig sömn.

Nu är hösten här!

Då var det september 2006 och därmed kan väl också sommaren betraktas som över. Jag är rätt stolt. I slutet av juni tippade jag rätt vad gäller julivädret. I början på augusti, när det regnade som mest, var jag i farten igen och lovade kanonväder lagom till skolstarterna. Hoppsan, rätt där också. Så kan det gå.

Att lägga tegel

Drygt två ton tegel på söndagen. Ungefär lika mycket på måndagen och sedan ytterligare lika mycket på tisdagen. Det blir en hel del när man hjälper till med en takomläggning.

Världens vackraste pokal

Nu är slutet nära. En månad går osannolikt fort när man har roligt dagarna i ända. Är det inte VM så har ju nu då juli visat sig från sin allra bästa sida och då blir det givetvis utomhusaktiviteter. Några grillningar är redan avklarade och fler lär det bli.

Long time, no see

Det var ett tag sedan sist (nästan ett halvår tror jag bestämt) men ikväll var det återigen dags att bege sig ut i stridens hetta. Medal of Honor hör till ett av mina mest spelade spel och det blev, med exempelvis landstigningen i Normandie, trendsättande när det släpptes 2002.

Återigen på flyget

Det har varit några helt otroligt sköna majdagar i veckan och termometern har visat nästan över 20 grader i Östersund - och det verkar fortsätta! Så, med sydostliga vindar och kvällsolen i väst så beslöt jag mig för att dra till flygplatsen och fota lite.