Om bloggen

FlyingDryden är en prisbelönt reseblogg och Youtube-kanal och en av Sveriges bästa*. Den ska inspirera dig som gillar att resa ensam eller tillsammans med någon, som är aktiv på resorna och som uppskattar ärliga blogginlägg som lyfter alla aspekter av resandet, bra som mindre bra. Resor är i grund och botten något alldeles fantastiskt men ibland blir det inte riktigt som det var tänkt heller.

Namnet FlyingDryden anspelar främst på bloggens resefokus, även om det finns ett samband med flygintresset.

* Enligt Expressen, Travelmarket och Cision.

Hur vet du att det är reklam eller samarbete?

Bloggen är fri från annonser och banners för att ge läsarna bästa möjliga upplevelse. Däremot förekommer det sponsrade inlägg och annat redaktionellt material som på något sätt är samarbeten. Alla dessa inlägg är märkta, antingen inledningsvis eller i slutet av texten. Här finns exempel på hur det kan se ut:

I de fall det förekommer affiliatelänkar (det vill säga, där jag får ersättning om någon klickar sig in och köper produkten/tjänsten) så är även dessa märkta.

Omärkta är aldrig sponsrade även om de innehåller länkar eller omnämnande av destinationer, företag, tjänster eller produkter. Exempel är inlägget om att byta mobiloperatör eller testet av smartphone.

Upphovsrätt & copyright

Bloggen drivs av Daniel Rydén. Allt material på hela dryden.se är skyddat enligt lagen om upphovsrätt (gäller ej besökares inläggskommentarer eller om något annat anges). Det du hittar här i form av texter, bilder, filmer, övrig media, reflektioner, synpunkter, ståndpunkter, åsikter med mera är skapat utifrån egna värderingar och detta gäller även inlägg i samarbete med annan part. Vid återanvändande av något material från dryden.se, vänligen skicka en förfrågan först. Olovlig användning beivras.

Bloggen igår och idag

Daniel Rydén har drivit personliga hemsidor och dagböcker online sedan 1996. 2003 föddes dryden.se och 2006 blev det en renodlad blogg. Runt 2011 började de mer reserelaterade kategorierna att växa och sedan 2014 ingår bloggen i nätverket Svenska Resebloggar. I november 2017 fick den sitt dess nuvarande namn, FlyingDryden och idag publiceras inlägg flera gånger per vecka. Bloggen har genom åren uppmärksammats i nationell media, tävlingar samt hos andra resebloggare.

Utöver bloggen drivs även Youtube-kanalen FlyingDryden, med fokus på transporter så som flyg- och tågresor. Kanalen växer stadigt och har tiotusentals visningar varje månad.

Kontaktuppgifter

Har du några frågor kring innehållet eller annat, kontakta mig.