Jag klär i rött

Jag har börjat sukta en aning efter att äga en röd mobil. Eller en röd bil. Vem vet, det kanske blir verklighet framöver även om svarta pärlan gör sig förbaskat bra i vår ägo just nu och att 4S:en får kötta vidare i väntan på nästa iPhone. Men det finns andra röda element som klär mig ännu bättre. Så här ungefär. I väntan på att säsongen ska dra i gång på riktigt med annat än försäsong och silly season med miljoner rykten hit, dit, upp, ner, fram och tillbaka.

Ge mig ligastart nu. Ge mig det röda. Ge oss alla titel nummer 21!

Daniel Rydén
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, det är kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser. Letar du efter något speciellt, använd sökfunktionen högst upp. Mycket nöje!

Mer på samma ämne

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.