Selfiepinnens vara eller icke vara

Ja, jo. De har ökat markant nu och en ser dem oftare och oftare. På fler och fler platser. Det går tydligen inte ta en selfie längre utan att göra det med en selfie stick. Har armarna blivit kortare eller har behovet av att få en mer vidsträckt bild tagit över? Hur som helst. Prag var inget undantag, framförallt inte med tanke på den ofantliga mängd turister som huserade i staden samtidigt som oss. På torgen. På slottet. På Karlsbron. Överallt. Och det var inte bara japaner som fotade med dem, även om de fotar det mesta och lite till.

Selfie stick

Selfie stick

Selfie stick

Och faktum är. Jag har ju själv en pinne. Den blev dock kvar hemma på den här resan. Den kanske får åka med på nästa. I väntan på det så löser jag problemet ändå. På det jättegamla sättet. Med mina armar och avtryckarfingrar. Hej hej 2013!

Använder du en selfiepinne?

Jag tar en selfie - utan stickan.

Daniel Rydén
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, det är kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser. Letar du efter något speciellt, använd sökfunktionen högst upp. Mycket nöje!

Mer på samma ämne

13 KOMMENTARER

  1. Freedom, precis vad jag märkte också. Minns inte att det var så hutlöst många i Amsterdam i våras eller på svenska västkusten i somras. Men ni ska inte slå till och köpa då? 😉

  2. Jag håller med dig Anna, selfies får inte ta överhanden tycker jag. Framförallt inte där det finns annat innehåll som egentligen borde få fokus. Däremot tar jag selfies (svårt att hävda motsatsen med bilden i det här inlägget…) men jag publicerar dem sällan vare sig på Facebook, Instagram eller här på bloggen.

  3. Jag fick en selfiepinne av min man när han hade varit i Sydkorea. Han fnissade så han höll på att kissa ner sig när jag öppnade paketet 🙂 Vi har mest lekt med den och tagit selfies tillsammans med barnen för jag glömmer den 10 av 10 gånger när vi ska någonstans. Jag är dessutom värdelös på att få till selfies så det ser vettigt ut.
    Hälsningar Linnea i Bayern

    • Jag har ju en selfiepinne som egentligen bara är ett långt monopod. Inga avtryckarfunktioner eller dylikt så jag har också svårt att få till det bra. Övning ger färdighet?

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.