Lugnet jag vill ha emellanåt

Det känns som att den här veckan har varit lite av en återhämtningsperiod efter ett lätt kaosigt januari, en månad som jag inte riktigt vet var den tog vägen. Jobbande, bloggande, happenings och event som avlöst varandra. Brist på träning, brist på ordning och reda samt saknad av det där lugnet jag vill ha emellanåt.

Så kom februari och brakade loss. Bloggfinalist, Expressens utnämning som en av Sveriges tolv bästa resebloggar just nu, fyra hårda och sköna träningspass på fyra dagar med efterföljande träningsvärk. Det kanske inte låter så lugnt och skönt men tro mig, det har det varit. Mentalt.

Och så kom en lördag utan måsten. Med en lugn frukost. En mugg kaffe. Och där bilen tillslut fick den kärlek som den förtjänar. Ni vet. När en åker till gör-det-själv-hallen och spenderar ett par timmar med avfettning, tvättsvamp, schampoo, vax och dammsugare. Terapi, lite så.

Well, Happy Black (ja, vi har döpt bilen) is back! Black is the new black. Och snön som knarrar så gott under våra Hakkapeliitta 8:or.

Lugnet som infann sig när bilen blev nytvättad.

Nokian Hakkapeliitta 8

2 KOMMENTARER

  1. Åh, jag förstår precis. Att ha fått tid till ”egenvård” och surdegar och en oplanerad helgdag på det, det är fasen mumma för själen alltså. Och boosten med nomineringarna har jag ingen erfarenhet av, men jag skulle gärna testa 😉

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.