Vlogg: Thai Airways från Bangkok

När jag reste till och från Bangkok tidigare i höstas flög jag för första gången med Thai Airways. De har kört direktlinjen ARN-BKK så länge jag kan minnas och förr i tiden trafikerade de sträckan med klassiska Queen of the Skies (Boeing 747, a.k.a jumbojet). Nu för tiden flyger de normalt sett Boeing 777:or på sträckan, även om det på senare tid även skymtats ett och annat A350-plan.

För min del blev det Boeing 777-300ER åt båda håll och på hemresan passade jag på att göra en tripreport av alltihop. Kanske inte den mest sprudlande kvaliteten på filmen som helhet, klippa film tar tid och har åkt ner på priolistan i höst. Men, när Annika på Resfredag utnämner FlyingDryden till ”Årets Youtuber” är verkligen på tiden att få upp något då överhuvudtaget. Jag har även passat på att byta redigeringsprogram från Adobe Premiere till DaVinci Resolve, så det är viss inkörningsperiod där just nu.

Hur som helst. Det blev en liten kortfilm om den nattliga flygresan från Bangkok till Arlanda i oktober. Ni kan starta filmen direkt här i inlägget, eller så klickar ni er in på den här sidan och kolla där (och andra tripreports jag satt ihop genom åren). Sedan tycker jag så klart att ni ska prenumerera på kanalen om ni inte redan gör det.

Fler som flugit med Thai Airways och vad tyckte ni?

Daniel Rydén
Daniel Rydénhttps://www.dryden.se
Storstad eller vildmark. Sverige eller utomlands. Varmt eller kallt. Blött eller torrt. Det spelar ingen som helst roll, det är kontrasterna som gör livet. Med den här bloggen vill jag inspirera till just sådana upplevelser. Letar du efter något speciellt, använd sökfunktionen högst upp. Mycket nöje!

Mer på samma ämne

4 KOMMENTARER

 1. Kul följa med på resan.
  Thai har flugits ganska många gånger även med ”jumbojet”.
  Kändes ”lyxigare” förr.
  Bl.a. riktigt god mat, tryckta menyer och orkideéblomma/brosch till alla ”damer”.
  Men tyvärr är det ju så att servicen blivit sämre på väldigt många flygbolag.
  Få se om jag blir lika nöjd med Qatar kommande resa som jag var 2015?

  • Ja, det är ju en tajt bransch där vi som slutkunder får slänga upp rejäla pengar om vi vill ha full service rakt igenom. Det är nog bara att vänja sig och billigare tror jag inte att det blir.

   Qatar, spännande! Jag har haft både riktigt bra upplevelser (läs: Qsuite) till bra (ekonomi på A350) till snark (läs: deras 787:a). Var blir det för dig den här gången?

LÄMNA EN KOMMENTAR

Lämna en kommentar.
Skriv ditt namn här.